Rapporten viser, at anholdelser i bandemiljøet generelt har givet mere ro og tryghed, og at der i højere grad arbejdes med forebyggelse.
Sune og Agge har altid været tætte, men de kunne ikke tale om det, der påvirkede Agge allermest. Nemlig Sunes tidligere stofforbrug.
Mange børn, der vokser op i familier med misbrug, får først hjælp, når de er voksne. Sådan er det ikke for Lucca på 6 år.
Seksualvejledning er én af de metoder, der benyttes til at forebygge vold og seksuelle overgreb mod børn med handicap i Socialforvaltningen.
Hverdagsaktivisterne er over 40 borgere med handicap, der er frivillige ved en række sociale arrangementer i København og omegn.
Socialforvaltningen har udarbejdet forslag til kvalitetsstandarder på flere områder i Borgercenter Voksne. Hvad er din mening om forslaget?
Borgerens Plan, der understøtter samarbejdet om én samlet plan for borgeren, bliver lige nu implementeret i Socialforvaltningen.
Medborgerskabsfortællingen – et samtale- og procesværktøj er udviklet til at fremme mennesker med handicaps selvstændighed og selvindsigt.
Rigide regler gør det svært at hjælpe de hjemløse, som vi gerne vil.

Sider